Verksted 

Våre egne håndlagede fioliner og celli bygges ut i fra Guarnerius og Stradivarius modeller.  De cello modellene vi har bygget mest av er Stradivarius Duport 1711 og Davidov 1712. I tillegg bygger vi "workshop" fioliner, bratsjer og celli basert på Stradivarius og Montagnana modeller. Alt materiale til våre instrumenter hentes i Europa, bl. annet fra Romania, Tsjekkia og Italia. Vi har meget god tilbakemelding på våre instrumenter fra yrkesmusikere. Ønsker du buer eller instrumenter med spesiell størrelse/vekt må du kontakte oss på forhånd da vi normalt ikke oppgir alle produktdetaljer i beskrivelse av produktene på våre nettsider.

Reparasjon/Service/Takst

Vi foretar alle typer reparasjoner og restaurering av strykeinstrumenter. Alt arbeid utføres raskt og rimelig av fiolinmaker. Vi utfører også verdivurdering og taksering av strykeinstrumenter/skadetakst til fast pris. Ønsker du å få montert mikrofon på ditt instrument har vi god erfaring med dette for både fiolin, bratsj, cello og kontrabass.

Bestill gjerne på telefon: 98  21 47 75 eller epost: post@fiolinmaker.com

Vi stiller gjerne med låneinstrument hvis dette er ønskelig. Kontakt oss for en hyggelig samtale. Husk å avtale tidspunkt eller foreta timebestilling før du avlegger oss besøk.  Vi har ikke kapasitet til å motta kunder uten forutgående timeavtale.