Om oss

Vårt verksted holder til rett utenfor Tønsberg sentrum i nærheten av E18. Kunder som ønsker å besøke oss må avtale tid for besøk.

Send en e-post eller benytt kontaktskjema for avtale.

fiolinmaker.com

Takst, service & reparasjoner

Vi foretar alle typer reparasjoner og restaurering av strykeinstrumenter samt akustisk gitar og trekkspill. Alt arbeid utføres raskt og rimelig av dyktig fiolinmaker med lang erfaring. Vi utfører også verdivurdering og taksering av strykeinstrumenter/skadetakst til fast pris. 

Ønsker du å få montert mikrofon på ditt instrument har vi god erfaring med dette for både fiolin, bratsj, cello og kontrabass.

Vi stiller gjerne med låneinstrument hvis dette er ønskelig. Kontakt oss for en hyggelig samtale. Husk å avtale tidspunkt eller foreta servicebestilling før du avlegger oss besøk. Vi har ikke kapasitet til å motta kunder uten forutgående timeavtale.

Vilkår & betingelser

Betalingsbetingelser

Alle oppgrag betales pr. forskudd.

 

Service/reparasjon

Alle instrumenter som innleveres for service eller reparasjon har normal hentefrist på 14 dager etter ferdigstillelse av arbeider. Instrumenter som ikke hentes innen rimelig tid vil bli solgt for å dekke våre kostnader. Instrumenter som ikke hentes innen 1 år etter innlevering vil bli solgt uten annet varsel og salgssummen tilfaller vårt firma i sin helhet uavhengig av om du har mottatt beskjed om henting eller ikke. Normalt utføres alle service og reparasjonsoppdrag innen 4 uker fra innlevering.