Frakt og levering

Leveringsvilkår

Vi leverer kun til fastlands Norge (ikke Svalbard eller Jan Mayen). Alle varer leveres med posten der ikke annet er avtalt. Dette betyr at vi må ha en gateadresse og ikke postboks adresse. Dersom vi ikke får gateadresse må vi ilegge kr. 80 i ekstra kostnad i tillegg til frakt, da det er dette vi blir belastet av posten for levering til postboks. Uavhentet pakke vil bli belastet bestiller med porto og fraktkostnader dette måtte innebære. 

Retur/forsendelser til oss

Før retur eller forsendelser til oss skal reklamasjon/beskjed skje skriftlig pr. epost (gjelder også varer som sendes til oss i forbindelse med service). Vår adresse er: post@fiolinmaker.com 
VIKTIG! All retur skal skje med registrert pakke. (varer som sendes pr.brev vil ikke bli registrert mottatt hos oss). Retur adresse: Musikk Teknikk , Bjellandveien 13, 3172  Vear.  Cello og kontrabass må alltid innleveres direkte hos oss da vi ikke har kapasitet til å motta store pakker via posten sitt system. Alle returvarer må merkes godt med avsender, adresse og mobil nummer Ved skade under transport må transportørens retningslinjer følges. Varer som er levert som spesialbestilling eller håndlagde instrumenter har egne retningslinjer for retur. Disse retningslinjer blir informert i forbindelse med kjøp og før varen leveres.  OBS! Varer som returneres uten forutgående varsel pr. epost eller sendes uregistrert (vanlig brev) vil ikke bli hentet/byttet/reparert.


Frakt

Frakt beregnes automatisk ved kjøp i nettbutikken. Innen 1 - 2 dager etter deres bestilling vil vi sende en ordrebekreftelse pr. epost med leveringstid, pris og frakt/porto kostnader. Alle varer leveres med posten der ikke annet er avtalt. Dette betyr at vi må ha en gateadresse og ikke postboks adresse. Dersom vi ikke får gateadresse må vi ilegge kr. 80 i ekstra kostnad i tillegg til frakt, da det er dette vi blir belastet av posten for levering til postboks. Uavhentet pakke vil bli belastet bestiller med porto og fraktkostnader dette måtte innebære. Større pakker sendes alltid registrert og kan da spores til enhver tid. Kontakt oss snarest hvis du mener at pakken ikke har nådd frem.


Personvernerklæring


Vi vil ikke bruke informasjon om deg som kunde i annet øyemed enn å levere varer og holde deg/dere oppdatert om våre produkter og tjenester. Dine opplysninger vil ikke gis annen part i strid med norsk lov og datasikkerhet. Du kan når som helst kontakte oss for å slette din konto. Din epost adresse og annen informasjon oppbevares sikkert hos oss i henhold til norsk lov og rett. Ønsker du/dere ikke å motta informasjon om våre produkter og tjenester kan dere kontakte oss og vi vil ikke sende ytterligere informasjon. 

© 2019 fiolinmaker.com